Wie zijn wij?

3D Printeneur heeft zijn roots  in de wereld van design en kunst. Ons bureau is opgericht door Hans Strijbos. Hans heeft ruime ervaring in het leveren van designoplossingen aan grote organisaties en heeft deze expertise vermeerderd met services rond 3D printen. Op het gebied van industrieel ontwerp leverde Hans Strijbos onder andere design aan Bang & Olufson en aan Jasno. Hiernaast maakt Hans lichtsculpturen en levert daarmee zíjn visie op Dutch Design. Tevens is Hans de oprichter van BEELDT.

Out of the box

Wij voelen ons als een vis in het water als het gaat om creatieve oplossingen rond 3D printen. Out of de box denken is iets dat we van huis uit doen. We kunnen eigenlijk samenwerken met iedereen die de 3e dimensie wil verkennen, maar meestal zijn het pro's. Denk daarbij aan kunstenaars, edelsmeden, ontwerpers, ingenieurs, architecten en bouwers.

Hans Strijbos, M of Fine Art

Hans Strijbos, M of Fine Art

Initiatiefnemer

Hans heeft zijn vorming en opleiding in kunst en design en begeleidt je met creativiteit, know how en passie door het gehele 3D print proces heen. Van idee naar concept, van concept naar product. Hans Strijbos studeerde Cum Laude af aan de kunstacademie, St Joost te Breda.

Bas de Ridder, MSc

Bas de Ridder, MSc

Industrieel ontwerper

Als veelzijdig industrieel ontwerper heeft Bas ruim 10 jaar ervaring met 3D printen. 3D geprinte prototypes zijn altijd een essentieel onderdeel in zijn ontwerpproces. Hij kan je helpen de juiste keuzes te maken om de mogelijkheden van 3d printen zo optimaal mogelijk te benutten.

Reinier Buijs

Reinier Buijs

Industrieel ontwerper

Bij Reinier is creativiteit nooit ver weg. Reinier laat je graag zien wat er mogelijk is op het gebied van productdesign, innovatie en ideeontwikkeling. Reinier studeerde aan de Design Academy, is lid van de Creative Tribe en partner in Boxel&Buijs.

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.